Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان با انتقاد از ضعف محسوس تیم‌های بازرسی در سطح عرضه خواستار تحرک بیشتر و همگانی برای برخورد جدی با قاچاق کالا و جلوگیری از بروز بیماری‌های احتمالی برای کودکان ایرانی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  زاهدان، مدتی است چیزی تحت عنوان "خمیر جادویی" و بهترین وسیله بازی برای کودکان وارد بازار شده و همانطور که در اسمش هست به صورت جادویی و غیرقابل باوری جای خود را میان خانواده‌های ایرانی باز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کودکان جزو مشتری‌های پر و پا قرصش شده‌اند و والدین هم به بهانه اینکه وسیله بازی کثیف‌کاری ندارد و کودک‌شان به خاطر بازی با آن شاد است، خوشحال‌تر از همه هستند.

دلشان خوش بود که کودک در گوشه‌ای نشسته و با خمیرهای بازی رنگارنگ و چشم فریب اوقات سپری می‌کند و خودشان هم به کارهایشان می‌رسند. "اسلایم" یا همان "خمیر جادویی" اما خیلی زود خودش را در دل بزرگسالان هم جا کرد و به یک‌باره گزارشات و مقالات به ظاهر علمی متعددی در فضای مجازی منتشر شد که فشردن این اسباب بازی کودکانه نوظهور، می‌تواند در آرامش اعصاب نیز نقش کلیدی بازی کند.

نفوذ غیرقابل باور این اسباب‌بازی جذاب ژله‌ای در میان خانواده‌های ایرانی به حدی رسید که سایت‌های بزرگ فروش اینترنتی نیز در سطح گسترده آن را به مردم عرضه کردند که گاهی جهت تبلیغ وسیع‌تر، به صورت هدیه و پاداش خرید به مشتری اهدا می‌شد.

 اسلایم اسباب‌بازی اصلی سبد خانوار 

در این میان سایر کسب و کارها از جمله لوازم‌التحریرها و صنوف عرضه اسباب بازی نیز که می‌خواستند از این ژله رنگی، نان و آبی برای خود دست و پا کنند نیز وارد گود شدند و فروش اسلایم‌های رنگی به سرعت در سبد خرید اسباب‌بازی خانواده‌ها قرار گرفت.

یکی از شهروندان زاهدانی در این باره به خبرنگار تسنیم اظهار داشت: ماه گذشته جهت خرید وارد درگاه اینترنتی یکی از مراکز فروش شدم که با اسلایم آشنا شده و برای بازی فرزندانم چند عدد از این خمیرهای جادویی را خریداری کردم که بسیار نیز مورد علاقه آنها قرار گرفت.

براهویی ادامه داد: پس از آنکه این اسباب‌بازی ژله‌ای را در اختیار کودکم قرار دادم، متوجه شدم که حین بازی با اسلایم، دست‌هایش را به دهان و چشمش می‌زند و در ابتدا نگران شده و موضوع را با اطرافیان مطرح کردم که همه آنها بیان کردند جای نگرانی نیست و فرزندان آنها نیز از این وسیله بازی استفاده می‌کنند.

جشنواره ملی اسباب بازی تا 11 اسفند به صورت مجازی دایر استاسباب بازی‌های جدید کانون رونمایی می‌شوندتحریم داستان اسباب بازی‌های 4/ نگرش همجنس‌گرایانه در یک انیمیشن دیگر

حقیقت اسلایم چیست؟ 

حدود دو ماه قبل نامه‌ای از سوی مدیرکل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز کشور خطاب به مدیرکل مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به نقل از انجمن تولید کنندگان نوشت افزار کشور ابلاغ شد و در آن رسماً اعلام شد که برخی فروشگاه‌های اینترنتی بزرگ اقدام به فروش ژل و اسلایم‌بازی غیرمجاز و سرطان‌زا کرده‌اند که باید هرچه سریع‌تر از فروشگاه‌های اینترنتی جمع‌آوری شود.

پس از گذشت دو ماه از ابلاغ رسمی این نامه انتظار می‌رفت تا هرچه سریع‌تر اسلایم‌های سرطان‌زا جمع‌آوری شود اما با کمال تعجب متوجه شدیم که این اقدام هنوز صورت نگرفته که جهت پیگیری موضوع، خبرنگار ما سراغ دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان رفت و تا شرح ماجرا را جویا شود.

متولیان اسلایم را جمع‌آوری کنند 

محمد محبی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: فروش آزادانه اسلایم‌های غیرمجاز و سرطان‌زا در سطح بازارهای حقیقی و مجازی کاملاً صحیح بوده و به محض اعلام از مرکز، این موضوع به نهادهای متولی از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت و فرمانداری‌ها در استان سیستان و بلوچستان طی نامه‌ای کتبی ابلاغ و از آنها خواسته شد که در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به جمع‌آوری این ژل‌های خطرناک اقدام کنند.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان ادامه داد: بحث غیرمجاز و قاچاق بودن تنها یک بُعد ماجرا است اما این اسلایم‌ها به دلیل سرطان‌زا بودن و خطرهایی که برای کودکان دارد جهت حفظ سلامت آنها باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن جمع آوری می‌شد تا خدای ناکرده کودکان این مرز و بوم دچار مخاطرات احتمالی آینده نشوند اما متاسفانه شاهد هستیم که این اسلایم‌ها هنوز هم در سطح بازار به راحتی و آزادانه فروخته می‌شود.

اسلایم سرطان‌زا است

وی تاکید کرد: آنچه بر عهده این کمیسیون بوده به دلیل اهمیت موضوع بلافاصله به دستگاه‌های اجرایی و کاشف از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و دانشگاه‌های علوم پزشکی زاهدان و زابل و ایرانشهر و ... ابلاغ شد که تیم‌های بازرسی مشترک آنها باید نظارت لازم را داشته باشند اما عدم ورود جدی تیم‌های بازرسی در سطح عرضه و خصوصاً اتحادیه مربوطه در استان سیستان وبلوچستان کاملاً مشهود است و این سئوال مطرح می‌شود که اگر حتی یک نفر از کودکان هم‌استانی دچار بیماری شود چه شخصی در این سازمان‌ها پاسخگو خواهد بود؟!

محبی خطاب به خانواده‌ها تاکید کرد: بر اساس اقدامات شناسایی و آزمایشگاهی صورت گرفته روی محصول اسلایم که توسط دستگاه‌های متولی امر انجام شده، غیرمجاز و سرطان‌زا بودن محصول اسلایم به تائید رسیده و هیچ مجوزی برای واردات آن به کشور نیز صادر نشده و نباید به دلیل عدم ورود برخی دستگاه‌های کم‌کار، سلامت خود و فرزندان‌مان را به خطر بیندازیم و به همه شهروندان توصیه می‌شود از خرید و تبلیغ این اسباب بازی خطرآفرین خودداری کنند.

انتهای پیام/393/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان قاچاق کالا و ارز قاچاق کالا اسباب بازی تیم های بازرسی خانواده ها اسلایم ها سرطان زا جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۵۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف قاچاق چوب در پارسیان

 سرهنگ محمد رستمی  فرمانده انتظامی شهرستان پارسیان گفت : در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مأموران ایست و بازرسی ایستگاه بازرسی لاورچهو شهرستان بندر پارسیان، حین کنترل خودرو‌های عبوری در محور‌های مواصلاتی به یک دستگاه خودرو کامیون مشکوک و جهت بررسی بیشتر دستور توقف دادند.

 وی افزود: در بازرسی دقیق صورت گرفته از خودرو مذکور ۱۵ تن چوب قاچاق کشف و ضبط گردید و در این رابطه یک متهم دستگیر که با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.

این مسئول انتظامی با اشاره به اینکه ارزش محموله کشف شده برابر نظر کارشناسان ۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است، خاطر نشان کرد: اجرای طرح‌های مبارزه با قاچاق در این شهرستان با قدرت بیشتر و به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • ۲۷۳۲ مورد بازرسی کالا، فنی و نشت‌یابی از سوی واحد بازرسی شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • ۶ عامل هنجارشکنی پس از بازی تیم‌های ملوان و سپاهان دستگیر شدند + جزئیات
  • کشف ۷۶۰ پاکت سیگار خارجی قاچاق در لردگان
  • کشف سیگار‌های قاچاق در بهاباد
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • محموله ۱۵ تنی خوراک ماهی قاچاق در الیگودرز توقیف شد
  • قاچاق چوب در بندر پارسیان
  • کشف قاچاق چوب در پارسیان
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان